Blog

Ne pomiči prastare međe i ne prodiri u polje siročadi, jer je moćan njihov osvetnik: branit će njihovo pravo protiv tebe…ovo je blog o najnovijim pričama za djecu, ljekarijama i brzim receptima

Lav i žirafa

U jednoj velikoj pustinji živio je jedan veliki strašni lav. Usred te pustinje nalazio se izvor vode i oko njega malo trave i drveća. Druge životinje bi često navraćale na izvor i igrale se oko njega. To lav nije volio, često bi ih maltretirao, progonio, režao. Pročulo se o strašnom lavu, pa su životinje sveNastavi čitati “Lav i žirafa”

KRUH-DOMAĆI-MIRISNI

Ima mnogo recepata kako kruh napraviti: Lijepi, ukusni, interesantni  sa objašnjenjima o sastavu kruha, čak i o kvaliteti vode kakva treba da bude, itd. Ja ću napisati najobičniji recept tako da vam ne bude lijeno ga skuhati, moji nevole kruh iz pekare a nevolim ga ni ja, ali za ljutu muku dobro je što imaNastavi čitati “KRUH-DOMAĆI-MIRISNI”

Moj Anđeo

Vjerujete li u anđele? Jednom davno živjela je jedna mala djevojčica sa svojom velikom obitelji. Živjela je na selu. Morali su mnogo raditi. Bilo je kasno proljeće, lijep dan. Otac je sa svojim sinovima išao kositi livadu koja se nalazila uz šumu. Poveo je i svoju curicu. Djevojčica je jedva dočekala da je pozovu. OnaNastavi čitati “Moj Anđeo”

Saljnjaci-lijepe knjižice

Dosta smo pisali, knjige i blogove čitali, misli svoje izrekli. Sad je vrime za jedan lipi stari recept. Kako ćeš prepoznat sretnog čovjeka. Jedan od načina da ga prepoznaš je taj kad ga razvesele i sitne stvari, to se ne može sakrit to se osjeti. O tome se može dublje pisati ali sad je mojNastavi čitati “Saljnjaci-lijepe knjižice”

Moje misli

Kao kad oganj suho granje zapali i vatra vodu zakuha! Čineć’ djela strahotna, neočekivana, silazio si i brda su se tresla pred tobom! Odvijeka se čulo nije, uho nijedno nije slušalo, oko nijedno nije vidjelo, da bi koji bog, osim tebe, takvo što činio onima koji se uzdaju u njega. Pomažeš onima što pravdu čineNastavi čitati “Moje misli”

Dva zeca

Skakala putem dva zeca, jedan lijevo drugi desno. Skakali, skakali i jedan hop upadne u duboku lokvu, sav prljav i mokar jedva se izvuče iz nje. Molio ovog drugog zeca da mu pomogne ali ovaj smijući se i rugajući odskakuta  govoreći da bolje gleda ispred sebe. Ovaj osta da se prosuši da bi mogao krenutiNastavi čitati “Dva zeca”

Waffle- brzo- slatko i ukusno-

Waffle  je jednostavno napraviti s detaljnijim  opisom pripreme da i djeca mogu kuhati  🙂 Što nam je potrebno:  –120 g margarina ili maslaca –90 g šećera 1 vanilin šećer -3 jaja –250 g brašna –prstohvat soli –1 čajna žlica praška za pecivo –200 ml mlijeka Priprema: Sve sastojke pripremiti zatim spojiti suho sa suhim (šećer,Nastavi čitati “Waffle- brzo- slatko i ukusno-“

“Cool cura”

Lijepe priče za djecu, čitajte im za laku noć. Učite ih da smo svi jednaki pod ovom kapom nebeskom. Znam da će uvijek biti ljudi koji sebe smatraju vrjednijim od drugih. Znam samo jedno: Ja neželim biti jedna od njih… Kako je teško nagovoriti me da izađem u noć. – Pa jeste vi normalni mrakNastavi čitati ““Cool cura””

Učitavanje…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri kao ovaj: